dissabte, 5 de novembre del 2011

Segona activitat: LA TARDOR

Hola de nou!

Tot i que encara ens falta alguna presentació per penjar us presento l'activitat següent. Tenim per endavant dos mesos (novembre i desembre) per fer l’activitat de la TARDOR. Estaria bé que estigués penjada a primers de desembre, abans no comencem a haver de “lluitar” amb tota la feina que tenim a les escoles quan s’acosten les vacances de Nadal.

Què hem de fer en l’activitat TARDOR? Doncs ben senzill. Cadascú que treballi com li vagi millor el tema que ha triat i al blog haurà de penjar un text breu explicant com s’ha treballat i el treball dels nens i nenes. Aquest treball pot ser en diverses formes:
  • un vídeo;
  • un àlbum de fotos;
  • un powerpoint amb els seus dibuixos;
  • qualsevol altra idea que tingueu.
  • ...
Podeu penjar una o diverses d’aquestes propostes que us faig. Si necessiteu ajuda tècnica per penjar qualsevol d’aquestes propostes m’ho dieu, d’acord? A la web del projecte us hi tenim tutorials, però si necessiteu alguna cosa més, només més que ho digueu, no hi patiu gens!

Quan pengeu l’activitat al blog, a la línia blanca sota el text, on diu ETIQUETES, poseu-hi “TARDOR” i el nom de la vostra escola o població, separat amb una coma. D’aquesta manera anem indexant les activitats i per als lectors és més fàcil localitzar-les.

Recordeu que cal acabar l'activitat amb una pregunta que hauran de respondre els altres grups a través dels comentaris del blog.

Bona feina!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada