divendres, 30 de setembre del 2011

Comencem la primera activitat: ens presentem

Comencem el projecte 3 Estacions? Durant aquest mes d’octubre hauríem de fer la primera activitat: ENS PRESENTEM. Hauríem d'intentar tenir-la penjada el 4 de novembre.

Què cal fer? Doncs, hem de penjar al blog del projecte 3 ESTACIONS una presentació del grup classe: text i imatge:

  • En el text hem d'explicar qui som: grup-classe, escola, població; quin tema hem triat per participar en el projecte. I tot allò que tingueu ganes d'explicar-nos. I la novetat d'aquest curs: acabem la nostra presentació amb una pregunta als altres grups, que ens podran respondre fent servir l'eina de comentaris del blog.
  • La imatge pot ser una única foto del grup classe (fem-ho fàcil). Però, si teniu ganes d’una mica més, també podem fer un àlbum (Picasa web) fet amb diverses fotos del grup classe, els seus espais habituals de l'escola (classe, pati, menjador,...). També podria ser una presentació multimèdia (Calaméo) amb dibuixos que facin els nens d'ells mateixos (en comptes de la seva foto, el seu dibuix amb el seu nom: un a cada pàgina de l'àlbum o presentació).
Per penjar la presentació (text i imatge) al blog, feu servir el nom de gmail que vàreu dir en el moment de fer la inscripció al projecte. Si teniu algun problema, dubte, dificultat,... ja ho sabeu: un correu i ho intentem solucionar ben aviat.

Ànims... i bona feina!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada