diumenge, 20 de gener del 2013

HIVERN: Una nova estació al projecte

Us presentem l'activitat de l'HIVERN. Avui mateix el Sol-solet ja haurà presentat també l'activitat als alumnes al blog del projecte.

Què hem de fer en aquesta activitat? Doncs ben senzill. Cadascú que treballi com li vagi millor el tema que ha triat i al blog haurà de penjar un text breu on els nens i les nenes ens expliquin les activitats que han fet, què han après.  Aquest treball es pot presentar en diverses formes:
  • un vídeo;
  • un àlbum de fotos;
  • un powerpoint amb els seus dibuixos;
  • qualsevol altra idea que tingueu.
  • ...
Podeu penjar una o diverses d’aquestes propostes que us fem. A la web del projecte hi tenim el desenvolupament complet de l'activitat i tutorials, però si necessiteu alguna cosa més, només més que ho digueu, no hi patiu gens!

Quan pengeu l’activitat al blog, on diu ETIQUETES, poseu-hi “HIVERN” i el nom de la vostra escola o població, separat amb una coma. D’aquesta manera anem indexant les activitats i per als lectors és més fàcil localitzar-les.

Recordeu que cal acabar l'activitat amb una pregunta. Quan tothom hagi penjat la seva activitat, el Sol-solet us presentarà un recull amb totes les preguntes perquè les pogueu respondre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada