dissabte, 10 de novembre del 2012

LA TARDOR: ja podem començar

Tot i que encara ens falta una presentació per penjar us presentem l'activitat següent. Tenim per endavant dos mesos (novembre i desembre) per fer l’activitat de la TARDOR. Estaria bé que estigués penjada a primers de desembre, abans no comencem a  “lluitar” amb tota la feina que tenim a les escoles quan s’acosta el Nadal.
  • El Sol-solet ja ha canviat el seu aspecte en el blog i ha presentat l'activitat als alumnes.
  • Al blog, a la pestanya PRESENTACIONS, hi trobareu un recull dels temes que treballeu a cada escola i de les respostes a la pregunta que ens va fer el Sol-solet en la seva primera intervenció, quan ens va demanar que ens presentéssim. Ho podeu aprofitar per fer amb els vostres alumnes un seguiment de les presentacions dels altres grups.
Què hem de fer en l’activitat TARDOR? Doncs ben senzill. A la web dels mestres hi teniu el desenvolupament sencer d'aquesta activitat, però ara us en faig cinc cèntims. Cadascú que treballi com li vagi millor el tema que ha triat i al blog haurà de penjar un text breu explicant com s’ha treballat i el treball dels nens i nenes. Aquest treball pot ser en diverses formes:
  • un vídeo;
  • un àlbum de fotos;
  • un powerpoint amb els seus dibuixos;
  • qualsevol altra idea que tingueu...
Podeu penjar una o diverses d’aquestes propostes que us faig. Si necessiteu ajuda tècnica per penjar qualsevol d’aquestes propostes m’ho dieu, d’acord? A la web del projecte hi tenim tutorials, però si necessiteu alguna cosa més, només cal que ho digueu, no hi patiu gens!

Quan pengeu l’activitat al blog, a la línia blanca sota el text, on diu ETIQUETES, poseu-hi “TARDOR” i el nom de la vostra escola o població, separat amb una coma. D’aquesta manera anem indexant les activitats i per als lectors és més fàcil localitzar-les.


Recordeu que cal acabar l'activitat amb una pregunta relacionada amb el tema que heu treballat vosaltres. Quan acabem totes les aportacions de la tardor, el Sol-solet penjarà un recull de totes les preguntes perquè les pogueu respondre amb els vostres alumnes. Ja us explicarem de quina manera ho farem... però això serà quan comencem el 2n trimestre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada