diumenge, 9 de gener del 2011

Tercera activitat: L'HIVERN

Comença el segon trimestre, és l'hora de començar l'activitat de l'HIVERN. Tenim per endavant dos mesos (gener i febrer) per fer aquesta activitat.

Què hem de fer en aquesta activitat? Doncs ben senzill. Com ja hem fet amb la tardor, cadascú que treballi com li vagi millor el tema que ha triat i al blog haurà de penjar un text breu explicant com s’ha treballat i el treball dels nens i nenes. Aquest treball pot ser en diverses formes:
  • un vídeo;
  • un àlbum de fotos;
  • un powerpoint amb els seus dibuixos;
  • … qualsevol altre idea que tingueu.
Podeu penjar una o diverses d’aquestes propostes que us faig. Si necessiteu ajuda tècnica per penjar qualsevol d’aquestes propostes m’ho dieu, d’acord? Recordeu que a la web del projecte hi tenim tutorials, però si necessiteu alguna cosa més, només cal que ho digueu, no hi patiu gens!

Recordeu també que quan pengeu l’activitat al blog, a la línia blanca sota el text, on diu ETIQUETES, poseu-hi “HIVERN” i el nom de la vostra població, separat amb una coma. D’aquesta manera anem indexant les activitats i per als lectors del blog és més fàcil localitzar-les. Les que hem penjat fins ara ja ho tenen totes.

Una novetat: els Reis ens han portat un compte de Twitter. Ara també podeu seguir el projecte a través d'aquesta xarxa social de microblogging: http://twitter.com/3estacions Hi anireu trobant totes les novetats: informacions i les noves aportacions al blog. Si us en feu seguidors, vosaltres i/o les vostres escoles, podreu anar seguint el dia a dia del projecte i compartir-ho amb tothom.

Molt bona feina!!!!!!! Ànims a tots i totes!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada